Translate

dimecres, 27 de novembre del 2013

VINS. Cavas Hill


No estic segura però diria que tinc varies targetes de Cavas Hill, en tot cas, me n’ha aparegut una d’elles i probablement me la va donar el meu pare donat que aquesta empresa formava part de la seva cartera de clients.
Les sobretaules de diumenge a casa eren presidides per una ampolla de cava, una ampolla de Cavas Hill. Va ser el cava de casa durant molt de temps, fa molt de temps. El nostre cava de referència en l'època en que les ampolles anaven vestides amb una etiqueta verdosa, més aviat fosca però amb el seu distintiu particular, les pinzellades de diversos colors que es poden veure a la targeta.

La historia de Cavas Hill es remunta al segle XII, moment en el que un emigrant anglès anomenat Joseph Hill inicia l’explotació de la finca El Maset.
Cavas Hill està situada a Moja, a l’Alt Penedès. A la seva pàgina web s’hi poden veure tots els seus productes amb detall: procés d’elaboració, cupatge, nota de tast, dades analítiques... i ben aviat també es podran adquirir online.  Aquesta targeta justament pertanyia a qui va ser en algun moment delegat de vendes de l'empresa però que, actualment, no ha estat possible localitzar.

És molt important obtenir el reconeixement a la feina ben feta. A la mateixa web de Cavas Hill, s’hi pot veure el llistat de premis que han aconseguit els caves i vins d’aquesta bodega. Però, el fet mateix de poder gaudir d’una ampolla de Cava Hill, ja és bon premi.
Tradicionalment, el cava es bevia a l’hora dels postres de jornades festives però avui en dia s’han anat agafant altres hàbits de consum, qualsevol hora, dia o àpat, son bons per obrir una ampolla de cava. Fins i tot per cuinar! Aquí deixo una recepta de pollastre amb cava explicada per les cuineres de Sils. 
Que vagi de gust!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada