Translate

divendres, 2 de maig del 2014

EMPRESES. Rexach Baqués



Les caves Rexach Baqués tenen solera. De fet, fa ben poc que acaben de celebrar el seu centenari. Aquestes caves, regentades actualment per la besnéta del fundador, estan situades a la població de Guardiola de Font-Rubí.

Rexach Baqués elabora principalment quatre caves: Gran Carta Brut, Brut Imperial, Brut Nature i Brut Gran Reserva però al llarg de la seva historia, també va elaborar un brandy.

El brandy Rexach és avui per avui un producte de col·leccionista. Talment com la targeta que tinc d’aquestes caves i que és força antiga tenint en compte que el número de telèfon que hi apareix, sense prefix.

Les caves Rexach Baqués són dinàmiques i participen a diversos festivals de vins i caves que s’organitzen arreu del país. El primer cap de setmana de Juliol estaran presents al ViJazz Penedès 2014, un esdeveniment festiu en el qual es donen a conèixer els millors vins i caves del Penedès a ritme de Jazz. I si bé el programa d’enguany encara no està disponible, segur que es podran escoltar artistes de renom com ha passat en les darreres edicions, on Chick Corea o Al Jarreau han amenitzat la festa alhora, és clar, de degustar molts i variats vins i caves, entre els quals els de Rexach Baqués.
Els caves de Rexach Baqués han estat considerats entre els millors en diverses ocasions i justament així quedava reflectit a la revista MiVino de novembre de 2002 que, com no, guardo en un dels meus armaris.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada