Translate

dilluns, 21 d’abril del 2014

EMPRESES. Consultori Veterinari Cadells



Tots aquells als qui ens agraden els gossos, incorporem aquest animal com a un més de la família. Ara bé, amb diferents intensitats. Mentre n’hi ha que no surten de casa per no deixar la bestiola sola, n’hi ha que se l’enduen fins i tot de restaurant. D’altres els procuren totes les comoditats, un racó al sofà o un espai al llit, i molts els inclouen com un comensal més a l’hora de cuinar. El que fem però la gran majoria, és la visita periòdica al veterinari.
El veterinari de Calonge és en Joan i aquestes són algunes de les targetes que ha acumulat des que va obrir el seu consultori veterinari fa vint anys i escaig:
La Clínica Veterinària Cadells ofereix una àmplia cartera de serveis inclosa l’atenció urgent i visites a domicili...






Els gossos de casa
Aquesta clínica està situada al Passeig d’Hivern. Un passeig on durant més de cinc anys iniciava i acabava llargues passejades amb el Max que, per les seves trepidants curses, devia el seu nom al pilot de moto Max Biaggi.


El Passeig d’Hivern, com mostrava Pere Caner al seu llibre La Vall de Calonge, conduïa inicialment a una zona despoblada, i des de principis dels vuitanta porta a la zona esportiva i a l’escola Pere Rosselló. D’aquest mateix llibre es pot aprendre que, històricament, la ramaderia a Calonge no ha estat una indústria fonamental. Tot i això, els veterinaris hi han estat presents; el primer va ser el Sr. Medí del qual es sap que pels volts de 1846 vivia al carrer Nou. D’altres veterinaris de Calonge han estat Sever Lloret, Joan Reixach o Josep Gispert i Pi.
Informació sobre el Passeig d'Hivern. La Vall de Calonge, Pere Caner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada