Translate

dissabte, 10 de maig del 2014

EMPRESES. Nuvislloguer



El binomi casament-roba existeix. Ja siguin els nuvis o bé tota la tropa que assistirà a l’event, en algun moment han d’elucubrar sobre com anar vestits. En aquest sentit, les diferències entre homes i dones són notables i conegudes. Tot i així, tants caps tants barrets. Perquè a part dels condicionants socio-tempo-espaials també hi ha l’actitud personal davant d’aquests tipus d’actes. Mentre n’hi ha que aprofiten aquests esdeveniments per guarnir-se com mai no ho fan, n’hi ha d’altres que intenten buscar roba que després es pugui aprofitar en el dia a dia.
Un recurs especialment utilitzat per homes és el lloguer del vestit. A Girona, l’empresa NUVIS Lloguer ofereix aquest servei. Esmòquings, fracs o jaqués per homes i nens, vestits de núvia o roba a mida, són part dels serveis que ofereix aquesta empresa. 

Nuvis Lloguer està present a la Fira Tot Nuvis de Girona que s’organitza anualment al palau firal d’aquesta ciutat. De fet, hi ha forces fires relacionades amb aquest sector que es celebren a Catalunya i justament la vint-i-quatrena edició de la Barcelona Bridal Week d’enguany finalitza avui. El Saló Internacional Noviaespaña i la Pasarel.la Gaudí Núvies  s’han donat trobada al recinte Gran Via Fira de Barcelona amb una plena ocupació. I és que tot i que el nombre de casaments que es celebren ha anat disminuint progressivament els darrers anys, vora 150.000 parelles contrauen matrimoni anualment a l’estat espanyol. Tot un negoci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada