Translate

dissabte, 11 de gener del 2014

PERSONES. Sandra Sanvisens



És difícil concentrar en poques paraules tot el que es pot arribar a dir d’una persona tant propera. En aquest cas, la forma més raonable de fer-ho és relacionar-ho directament amb el motiu d’aquest blog.


Després de la darrera aportació de targetes per part de Conrado Vilar, i de totes les que incondicionalment em recollia el meu pare, probablement la meva germana Sandra és la proveïdora més important de la col·lecció que ens ocupa. De forma fidel i probablement per inèrcia, les recull, les acumula i tot sovint apareixen dins d’algun llibre dels que contínuament intercanviem.  Això ara, perquè anys enrere esperava que tornés d’algun viatge per veure quantes en treia de la maleta. De fet, les targetes que m’ha anat aportant es podrien dividir en quatre grans grups, que alhora configuren un retrat a grans traces de la seva activitat:


1)      Els companys de botifarra de la facultat ;)
2)      Les de l’Estartit, Turquia i Grècia de l’època en que navegava pel mediterrani
3)      Les de il·lusionades parelles que es casaven (o es voldrien haver casat) entre les històriques parets del Castell de Peratallada o del Palau Lo Mirador de Torroella de Montgrí
4)      I les de proveïdors i clients del món de l’hostaleria i l’alimentació.

Per altra banda, la Sandra és una de les principals protagonistes de les targetes de la col·lecció si parlem en termes de persones que hi apareixen. Ja sigui per temes laborals o diferents situacions personals, amb els anys ha acumulat com a mínim 8 targetes diferents. De poques persones més en tindria tantes.

I no només això, si no que és seguidora incondicional d’aquest blog des de l’inici, i la primera que s’hi va subscriure.
Diu que sempre aprèn coses, que consulta tots els links i fins i tot ha arribat a dir  que llegir les entrades és com el bombó de després del cafè. Que més puc demanar?
Doncs d’aquesta entrada d’avui poc podràs aprendre, però segur que no havies vist mai totes les teves targetes juntes!!!
Per cert, sabies que el ButiNET ha crescut... i molt?? crec que la darrera vegada que hi vaig entrar no et podies ni registrar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada