Translate

diumenge, 8 de desembre del 2013

VARIS. XIV Conferència Internacional de la Sida



La recent mort de Nelson Mandela m’ha fet recordar l’ocasió en que el vaig poder veure en persona. Va ser durant la cerimònia de clausura de la XIV Conferencia Internacional de la Sida que es va celebrar a Barcelona l’any 2002. Mandela hi va participar;  la lluita contra la Sida era un dels seus quefers donat que el seu fill va morir d’aquesta malaltia.


Vaig tenir l’oportunitat de col·laborar en la gestió del programa científic d’aquesta conferència durant més d’un any, així com de participar com voluntària durant els dies de l’esdeveniment.
D’aquella etapa, a part de records i com no pot ser d’altra manera, en guardo coses: samarretes, llibres, documents, retalls de diaris, fotografies i és clar, targetes.


Durant prop més de dos anys, en una impressionant torre situada al carrer Pomaret de Barcelona, es treballava contra rellotge per a que la XIV Conferència Internacional de la Sida fos un èxit. I així va ser, i de fet, ara fa uns dies se’n va commemorar el desè aniversari.
Amb el lema Stepping up the pace, la propera conferencia internacional de la Sida es celebrarà a Melbourne, Australia. Diria que no tinc cap targeta (encara) d’aquest continent tot i que no ho puc assegurar (encara), així que aplicaré la divisa a l’actualització d’aquesta col·lecció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada