Translate

diumenge, 15 de desembre del 2013

SALUT. Dental Clínic Palamós


Si hi hagués alguna targeta que pogués odiar de ben segur seria aquesta: 



I no tant per la targeta, si no més aviat pel que representa: una visita al dentista. Aquest és el model actual i malauradament el tinc molt repetit, però al llarg dels anys, la Dental Clínic Palamós  ha tingut diversos models de targeta.

Aquesta clínica, situada al carrer Valencia de Palamós, dóna múltiples serveis odontològics i també estètics, com ara l’original piercing dental.
L’Eva, la Georgina, la Silvia i en especial l’Olga i la Marta formen el grup de persones que m’acompanyen en el meu calvari particular, però que alhora el fan més suportable cada vegada que entro per la porta de la clínica.

Però en tot cas, i com en tot moment del dia, aprofito per descobrir coses noves quan hi vaig. En la darrera visita dues cosetes: la primera relacionada amb l’anatomia i és que, a part del menisc del genoll en tenim uns quants més, i un d’ells situat entre la mandíbula i l’os temporal. L’altre més d’acord amb l’època de l’any... tenen a la clínica un arbre de Nadal molt atractiu, amb unes petites llums incorporades que resulta són de fibra òptica i que desconeixia existien .
I aprofitant el moment, els desitjo Bon Nadal tot i que abans ens tornarem a veure...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada