Translate

dijous, 5 de desembre del 2013

ENTITATS. Fundació La Marató de TV3



A pocs dies per a que s’esdevingui una nova edició de la Marató de TV3, res més adequat en aquest blog que mostrar les targetes de la Fundació. 

Aquestes targetes van arribar a la col·lecció a raó d’un projecte de recerca finançat amb els diners obtinguts a La Marató de l’any 2001, i per al qual vaig tenir el privilegi de treballar.
Carme Basté és l’actual directora de la Fundació i en aquella època ho era Miquel Vilar.
La Fundació és una peça vital per a l’èxit del programa televisiu. La Fundació desenvolupa un treball continuat fent de nexe entre La Marató i els ciutadans  alhora que gestionant els recursos obtinguts, destinant-los principalment a projectes de recerca d’excel·lència 
Des de l’any 1992, La Marató de TV3 esdevé un èxit rotund. Any rere any ens mostra la solidaritat i capacitat de mobilització dels catalans i contribueix a que els investigadors d’aquest país tinguem una via oberta de finançament per avançar en el coneixement de les diferents malalties. Dient això, no dic res de nou, però mai està de més recordar-ho.
A nivell personal és un orgull haver format part d’un dels projectes finançats per la Marató de TV3. Des de la primera fins a la darrera edició de La Marató, m’he emocionat, he plorat i he somrigut veient el programa. Des de la primera fins a la darrera edició de La Marató he romàs desvetllada fins a veure la xifra final.
I aquest any no serà diferent. Dedicada a les malalties neurodegeneratives, La Marató 2013 ens farà somriure, ens farà plorar, ens farà aprendre i, de ben segur, ens emocionarà.
TRUCA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada