En qualsevol
àmbit de les nostres vides, quan alguna cosa ens agrada, normalment en volem
més. Ens acostumem fàcilment a les situacions que ens deleixen, tot i que no
sempre assolim la cadència desitjada.
El camp de la
gastronomia o de la restauració n’és un clar exemple. A qui no li agrada
repetir en un bon restaurant o un dels àpats preferits?
I és que, qui més
qui menys té una debilitat culinària. En el meu cas, com el de molts, es tracta
del pernil, si bé qualsevol producte porcí em perd. Tant és així que família i
amics no han dubtat a l’hora de regalar-me pernils, cansalades, xoriços o en
certa ocasió un ram de fuets.
Salamanca, a part
de ser una ciutat amb solera històrica, és bressol de la indústria pernilera
des de finals del segle XIX, quan la construcció d’una línea ferroviària va
afavorir la creació de negocis de salaó.
Ibéricos Rivas és
una empresa gairebé centenària d’orígens ramaders i carnissers amb parada al
Mercado Central de Salamanca i també amb tenda online. La varietat de productes
que ofereixen són tant d’elaboració pròpia com d’altres productors reconeguts
internacionalment.
Es fa realment
difícil navegar per la pàgina web d’Ibéricos Rivas sense poder evitar salivera,
però encara ho és més fer un repàs a les diferents parts comestibles de tan
apreciada bèstia ibèrica i no pensar en, per exemple...
Uns peus de porc
desossats del 1787
Un garró rostit
com el que es podia menjar anys enrere al Kubansky
El llom a la sal,
sempre present als sopars amb els amics
Les llonzes amb
carxofes dels dissabtes a casa
El morro fregit
que tan bé marida amb la cervesa
....
En resum, petits
grans plaers del paladar...o com a mínim per al meu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada