Translate

dimecres, 5 de febrer del 2014

L'Arcada de Fares



Sempre tinc a mà alguna targeta que eventualment fa les funcions de punt de llibre. L'altre dia em va aparèixer aquesta entre les pàgines d’un manual.
No recordo com ha arribat a la meva col·lecció aquesta targeta. En tot cas, sigui qui sigui qui me la va donar, si va tenir el privilegi de gaudir del lloc, probablement ho va fer de forma inoblidable.
Perquè és impossible oblidar-se d’un paratge com aquest, situat al poble de Fares que correspon al terme municipal de Sant Ferriol, municipi amb poc més de 200 habitants i emplaçat a la Garrotxa. 
Just a 5 minuts de Besalú,  Fares acull aquest establiment de turisme rural en el qual s’hi pot anar a gaudir d’un dinar de temporada, organitzar algun esdeveniment, passar-hi uns dies de descans o fer-ho tot plegat.
En la immillorable web de l’Arcada de Fares s’hi pot trobar tota la informació necessària, detallada al mil·límetre, fins al punt que s’hi pot veure fins i tot el plànol de cadascuna de les habitacions.
També s’hi pot veure l’oferta gastronòmica i fins i tot alguna promoció o l’opció de regalar estades en aquest paratge.
Però és que a més, l’Arcada de Fares és un punt d’informació turística de la Garrotxa acreditat, des d’on orienten dels diferents llocs per visitar o assessoren sobre una gran varietat d’activitats per fer, tant diverses com anar en globus, fer equitació o realitzar esports d’aventura.
Aquests dies s’hi pot anar a gaudir d’una calçotada. Tot i que la calçotada és una festa originaria de Valls, avui en dia és fàcil gaudir-ne a qualsevol racó del país. Els calçots, acompanyats de salvitxada o tot sovint amb romesco, són un reclam en el món de la restauració en aquestes dates.
En la darrera Festa de la Calçotada que es celebra cada any a Valls el darrer diumenge de Gener, el més atrevit se’n va menjar 275

Que aprofiti...

2 comentaris:

  1. Quin bon descobriment Arantza, és preciós! Me l'apunto a l'agenda encara que sigui per disfrutar d'una d'aquestes calçotades. Enhorabona pel blog, és genial!
    Cristina

    ResponElimina