Translate

diumenge, 1 de juny del 2014

ENTITATS. Agroturisme, Unió de Pagesos



Vivim en un país on els variats gustos turístics de la gent poden quedar coberts pràcticament al 100%. Des dels més cosmopolites, als amants del sol i platja o una mica de neu a l’hivern. Lluny del meu gust, hi ha també l’opció de fer agroturisme. Unió de pagesos de Catalunya té un lloc web on es pot trobar informació sobre llocs de Turisme Rural acreditats en aquest país.
En el seu moment també en van fer targetes:

La pàgina web d’Agroturisme d’Unió de Pagesos proporciona informació de les cases de pagès, allotjaments rurals i apartaments turístics rurals autoritzats per a aquesta finalitat pel departament de Turisme de la Generalitat.
Mitjançant un mapa comarcal es pot accedir a una fitxa detallada de cadascun dels punts d’agroturisme disponibles, ubicació, serveis, característiques, dades de contacte…
En la mateixa pàgina també es poden fer visites virtuals a tres dels llocs recomanats o repassar un àlbum de fotos, on un es pot fer una idea del grau de contacte amb la natura o les diferents experiències que es poden viure fent aquest tipus de turisme.

Així mateix, s’hi pot trobar una bona llista d’enllaços relacionats amb el turisme rural, activitats de lleure i d’altres enllaços sense cap relació aparent amb el tema. Un llistat molt curiós del qual m’ha cridat l’atenció (pel nom) la pàgina de Lleurem: paraula que és un matxembrat entre llaurar + lleure, una pàgina on s’ofereixen un recull d’accions de cultura tradicional.
O la del portal de fires i esdeveniments (pel contingut) prou interessant sobretot per aquells qui poden gaudir del cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada