Translate

diumenge, 16 de març del 2014

EMPRESES. Vladisart



Aquesta passada setmana s’ha commemorat el 25è aniversari de la creació del World Wide Web. Indiscutiblement una eina que ha revolucionat el món.
Uns 2.5 milions de persones aproximadament estem actualment utilitzant aquesta xarxa i és que les funcionalitats que ens ofereix són inabastables.
A principis dels anys 90, quan la Unió Soviètica es va dissoldre, forces van ser les empreses del nostre país que van intentar obrir mercat en aquell territori. El meu pare va fer un viatge cap a aquelles terres i va portar targetes. Aquestes targetes han vagat sense rumb en la meva col·lecció. Sense classificació.
Gràcies al World Wide Web i més concretament a una eina tant fantàstica com el Google Translate i una mica de paciència, he pogut saber que aquesta targeta:
pertanyia a la directora de marketing de l’empresa Vladisart, empresa especialitzada en maquinària tecnològica i situada a la ciutat de Vladimir.
La ciutat de Vladimir forma part del conjunt de Monuments Blancs de Vladimir i Súzdal considerats Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, justament també des de principis dels anys 90, des de 1992.
L'estiu d'aquell any, i a raó d’aquell viatge a Rússia, vam acollir a casa part de la delegació Russa que participaria als Jocs Olímpics celebrats a Barcelona. Tot una experiència veure com el Vodka subsitituia el cafè amb llet de bon matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada